Σήψη: Ο άνθρωπος που είχε κατηγορηθεί για παιδεραστία αναλύει μαζί με τον Γκρίνμπεργκ τις δημοσκοπήσεις για τον Μητσοτάκη

Ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής Κέρκυρας και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φημολογείται, όπως μεταδίδει το pronews.gr, πως είναι το πρόσωπο που, μαζί με τον Aμερικανό ειδικό της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, θα χαράσσει την προεκλογική στρατηγική της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές.
Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο μεγάλου σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία, όπου βρισκόταν ως διπλωματικός υπάλληλος του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Μάλιστα, η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Γεωργιάδη, ο οποίος συνελήφθη τελικά στη Γερμανία για την εμπλοκή του στο κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας​​.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής, κατά συρροή (αφορά τρεις περιπτώσεις) και στη μια περίπτωση, κατ’ εξακολούθηση.

Ωστόσο, στο Εφετείο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν λόγω παραγραφής, προκαλώντας αντιδράσεις και αμφιβολίες για τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα της διαδικασίας​​.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...