Σάλος: Στενός συνεργάτης της Αθηνάς Λινού είναι υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης τρέφει αισθήματα εκτίμησης στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού. Άλλωστε συγγενείς και μέλη του ευρύτερου περιβάλλοντος του, επέδειξαν έμπρακτα την εκτίμηση τους, με αρκετά εκατομμύρια υπό μορφή χορηγιών στο ινστιτούτο της, όπως είναι ήδη γνωστό.

Υπάρχει όμως ένα άλλο, άγνωστο στοιχείο, το οποίο αποκαλύπτει το newsbreak.gr και που επιβεβαιώνει τις ισχυρές σχέσεις του πρωθυπουργού μας με την Λινού.

Κορυφαίο στέλεχος του ινστιτούτου Λινού, υπηρετεί πλέον στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε εξαιρετικά σημαντικό μάλιστα υπουργείο: Πρόκειται για τον υφυπουργό εθνικής οικονομίας και οικονομικών, Αθανάσιο Πετραλιά!

Ο Αθανάσιος Πετραλιάς διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Έρευνας του Ινστιτούτου Prolepsis της κ. Λινού, επί σειρά ετών!

Ο λόγος που ο ελληνικός λαός αγνοεί την συγκεκριμένη πτυχή της σταδιοδρομίας του υφυπουργού, είναι επειδή ο ίδιος έχει λησμονήσει να το αναφέρει στο βιογραφικό του. Όσο κι αν ψάξει κανείς στα διθυραμβικά άρθρα που συνόδευσαν τον διορισμό του στο υπουργικό συμβούλιο, δεν θα βρει πουθενά την συνεργασία του με το ινστιτούτο της κυρίας Λινού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;