Σάλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με φιλότουρκο δήμαρχο που είχε την υποστήριξη της ΝΔ

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” την αγανάκτηση των τοπικών στελεχών προκαλεί η περίπτωση του Οντέρ Μουμίν, φερεφώνου της Αγκυρας και πρώην δήμαρχου Ιάσμου, που άλλοτε είχε την υποστήριξη της Ν.Δ. και τώρα φλερτάρει ανοιχτά με την… πατριωτική Κουμουνδούρου. Με επιστολή τους προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, 12 στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Ροδόπης δηλώνουν αντίθετα με την ένταξη στο κόμμα του Μουμίν.

«Η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ του Οντέρ Μουμίν δοκιμάζει τη συνοχή της οργάνωσης στη Ροδόπη, πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία μας στην τοπική κοινωνία και, ως εκ τούτου, η πολιτική ευθύνη για τις συνέπειες αυτής της επιλογής ανήκει σε όσους την επικύρωσαν» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή διαμαρτυρίας στα «κεντρικά». Η δυναμική παρέμβασή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς ο Μουμίν βρίσκει τελικώς πόρτες κλειστές.

Τα κομματικά στελέχη θυμίζουν ότι ο εν λόγω, ως δήμαρχος, «απασχόλησε το πανελλήνιο με τις ενέργειές του, για τις οποίες μάλιστα υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του πριν από τη λήξη της θητείας του, καθώς καρατόμησε αντιδημάρχους, μεταξύ αυτών και μουσουλμάνους, κατηγορώντας τους ως γκιουλενιστές, εκδίωξε προϊσταμένους υπηρεσιών του δήμου, ανακάλεσε συμβάσεις εργασίας, ώθησε σε παραίτηση τη διευθύντρια της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, κατηγορώντας την ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, εξαπέλυσε πειθαρχικές διώξεις εναντίον μόνιμων υπαλλήλων, σφράγισε την ταμειακή υπηρεσία της τοπικής Αρχής, ενώ ταυτόχρονα εξέθεσε τη χώρα μας με διχαστικό και επικίνδυνο λόγο, προσκαλεσμένος αλυτρωτικών συλλόγων σε εκδηλώσεις στην Προύσα της Τουρκίας». Μπουμπούκι…

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....