Σάλος, οργή και αηδία για τα γέλια του Βορίδη και της Μιχαηλίδου στη συζήτηση για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή συζήτηση, στη Βουλή, επί της πρότασης δυσπιστίας, τα οποία απαθανατίζουν τους Μάκη Βορίδη και Δόμνα Μιχαηλίδου να έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Την ώρα που ο πόνος και η θλίψη για τους νεκρούς των Τεμπών κατακλύζει τα ελληνικά σπίτια, οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βορίδης και Μιχαηλίδου σε χαλαρή και άκρως εύθυμη διάθεση, γελούν τόσο έντονα που κάνουν τοὺς πάντες να απορούν με το θέμα συζήτησής τους που τοὺς έχει τόσο συνεπάρει όλους! Ο υπουργός Επικρατείας και η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συζητούσαν προφανώς κάτι που τούς προκάλεσε τόσο έντονα και δυνατά γέλια που η κουβέντα για τους νεκρούς των Τεμπών περίσσευε… Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών και του κλίματος το αστείο θα μπορούσε να περιμένει!

Ο Μάκης Βορίδης και η Δόμνα Μιχαηλίδου είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια στα έδρανα της Κυβέρνησης. Αυτή η θλιβερή εικόνα είναι «χιλιόμετρα» μακριά από τη στάση που επιτάσσει η σοβαρότητα της κατάστασης και οι ψυχές των 57 ανθρώπων που χάθηκαν. Για να μην μιλήσουμε για τον σεβασμό που αυτονοήτως αξίζουν οι οικογένειες των θυμάτων.

Δείτε τι φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος Γιώργος Κονταρίνης:

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...