Σάλος με όσα απαράδεκτα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τις γυναίκες (vid)

Μια «παλαιολιθική» αντίληψη περί της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία εξέφρασε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real FM, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου φάνηκε να εξίσταται για ορισμένα ζητήματα, καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το μανιώδες ρεπορτάζ “τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο…”. Μακάρι να είχαμε τετραμελείς οικογένειες, εδώ δεν έχουμε τετραμελείς οικογένειες. Εδώ μετά βίας λέμε να κάνουν ένα παιδί οι οικογένειες και δεν το κάνουν… Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε αγαπητές μου μέχρι τα 35 σαν να κάνετε όλες διδακτορικό… Που είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα. Εγώ το λέω σε όσες νέες γυναίκες γνωρίζω “κάνε παιδί, βρες τον άνθρωπο που αγαπάς, κάνε μαζί του ένα παιδί και μετά άστο, όπως πάει…Αλλά και μόνη σου θα το μεγαλώσεις καλά”».

Και συνέχισε: «Για να μην σας πω δηλαδή ότι καλύτερα τα μεγαλώνουν μόνες τους οι γυναίκες, παρά με την δική μας παρουσία. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα, να έχεις κι εκείνο και το άλλο. Τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο, πάπαλα, δεν θα πάει Μύκονο. Έχει πάρα πολλά μέρη για να πάει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.