Σάλος με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον Νίκο Ευαγγελάτο να παραδέχεται πως κάνει τη δημοσιογραφία (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσοι μπορούν στοιχειωδώς να σκεφτούν, αντιλαμβάνονται τον τρόπο με τον οποίο στα συστημικά ΜΜΕ ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Δεν είναι Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά ντουντούκες το κατεστημένου, που δυστυχώς πείθουν έναν μεγάλο αριθμό αφελών συμπολιτών μας, οι οποίοι στη συνέχεια κάνουν πρωθυπουργούς του Μητσοτάκηδες.

Δεν το λέω εγώ. Το παραδέχεται ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Να, δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ευαγγελάτο σε στιγμές ειλικρίνειας και μετά να πάτε να ψηφίσετε Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;