Σάλος με την στάση της «Αυγής» στο επεισόδιο ανάμεσα σε Κασσελάκη και Πολάκη

Δεν πρόβαλε στην πρώτη σελίδα τη διάψευση Σύριζα και Πολάκη, όταν δύο συμπολιτευόμενες εφημερίδες έχουν βασικό θέμα το επεισόδιο – Για «καλά διασταυρωμένες πηγές» κάνει λόγο η Καθημερινή
Δυο εφημερίδες της Παρασκευής έχουν πρώτο θέμα το επεισόδιο Κασσελάκη-Πολάκη («Παύλο, αν δε σου αρέσει μπορείς να φύγεις»).

Η Καθημερινή με τίτλο «Διαρροές και αναταράξεις στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ», επιμένει στην ύπαρξη του επεισοδίου αναφέροντας ότι «παρά τις διαψεύσεις, καλά διασταυρωμένες πηγές» κάνουν λόγο για τη αντιπαράθεση των δυο στην Κ.Ο. του κόμματος. Η Απογευματινή αναδεικνύει στο βασικό της το θέμα με τίτλο «Στα άκρα με τον Πολάκη» και υπέρτιτλο «Πανικός πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και ενώ το ατυχέστατο περιστατικό προβάλλεται από τον συμπολιτευόμενο Τύπο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη διάψευση από το κόμμα και από τον αγανακτισμένο Πολάκη που κάνει λόγο για ιστορία επιστημονικής φαντασίας…

Ακόμα και η Αυγή απέφυγε την παραμικρή αναφορά για τις διαψεύσεις στην πρώτη της σελίδα. Τι να διαψεύσει; Αυτό που έμμεσα επιβεβαίωσε η Ολγα Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν θα τα βρούνε».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...