Σάλος με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σωσία» της (vid)

Σάλος με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σωσία» της.

Το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα έπειτα από τους ισχυρισμούς ότι μέλος του προσωπικού επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού της “The London Clinic” φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισας της Ουαλίας.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε πηγή στη Mirror.

Η έρευνα έρχεται καθώς αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα κατάστημα αγροτικών προϊόντων στο Ουίνδσορ, εν μέσω θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την απουσία της από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Αποτελεί ποινικό αδίκημα για οποιοδήποτε προσωπικό σε χώρο υγειονομικής περίθαλψης έχει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπεύθυνου, υπογραμμίζει η βρετανική εφημερίδα.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, ωστόσο, δήλωσε στην εφημερίδα ότι πιστεύει ακράδαντα ότι «όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, αξίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις ιατρικές τους πληροφορίες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...