Σάλος μετά τις αποκαλύψεις για το γραφείο της χλιδής του Μητσοτάκη που κοστίζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο στους Έλληνες

Το πρώην γραφείο του CEO της Eurobank στον 6ο όροφο του Μεγάρου Μποδοσάκη θα είναι το νέο… ανακτοβούλιο του πρωθυπουργού, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr.

Εν μέσω ακρίβειας και «πληθωρισμού της απληστίας», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να «εγκαινιάσει» το νέο του (τρίτο κατά σειρά) γραφείο, αφού το Μέγαρο Μαξίμου και το γραφείο του στη Βουλή δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός ηγέτη του διαμετρήματος του.

Στον ίδιο όροφο θα βρίσκεται το (δεύτερο) γραφείο του προέδρου της Βουλής, ενώ στον 5ο όροφο θα εγκατασταθεί ο πρώην πολιτικός «ιπποκόμος» του Γιάννη Στουρνάρα και θύμα του Predator, Άκης Σκέρτσος.

Παρά τις αρχικές προθέσεις περί εξοικονόμησης πόρων ή τα μεταγενέστερα αφηγήματα για αμελητέα επιβάρυνση, η σύγκριση του μισθώματος για το Μέγαρο Μποδοσάκη με αυτά του Μεγάρου Αρβανίτη και του κτιρίου επί της οδού στη Σέκερη 1Α, τα οποία δεν θα ανανεωθούν, οδηγεί με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι το επιπλέον κόστος ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, μία από τις πρώτες αναθέσεις αναφορικά με έργα υποδομής στο Μέγαρο Μποδοσάκη «σκοντάφτει» σε εταιρία που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, ακόμα και μέσω του διεθνή Τύπου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ