Σάλος για τον άγριο καβγά και αποκαλύψεις για τη δημοσιογράφο με την οποία «πλακώθηκε» ο Κασσελάκης

Σάλος έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή μία επεισοδιακή συνέντευξη που επέλεξε, σε πλήρη αμεριμνησία, να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Time 99,5» της Ρόδου και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη, κατά την επίσκεψή του στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε κάποια στιγμή ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρυσι μετά τις φωτιές, με την κυρία Παυλάκη να του απαντά ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση, διότι υπήρξε ειδική καμπάνια και μάλιστα είχε απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η συζήτηση άναψε στη συνέχεια με την κυρία Παυλάκη να φτάνει ως το… 2015, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που εκχώρησε στην Τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, κάτι που προκάλεσε πλήγμα, το οποίο δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο.

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ενοχλημένος και σε έντονο ύφος «πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;».

«Είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, επειδή ξεκάθαρα δεν επικοινωνούμε», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι κατά τη χθεσινή περιοδεία του στο νησί, ήταν με 30 ανθρώπους. Ο κ. Κασσελάκης την προκάλεσε τότε να πάει όπου θέλει μαζί του, «ακόμα και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, που κώλωσε να έρθει ο πρωθυπουργός και θα δούμε ποιος είναι λαϊκός και ποιος όχι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη συνέχεια ότι πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο γιατί έχει να ταξιδέψει και αποχώρησε από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού, αναφωνώντας φανερά ενοχλημένος «εντάξει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη «αλαζονικό, είρωνα, εριστικό αλλά και φοβικό», ισχυριζόμενος ότι απέναντι στις ερωτήσεις, της δημοσιογράφου Ρένας Παυλάκη, επέδειξε «αήθης στάση για πολιτικό αρχηγό».

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός αναφέρει τα εξής:

«Μετά το «δεν είσαι λογιστής μου» στον κ. Ευαγγελάτο και τη διακοπή συνέντευξης μόλις ένιωσε να πιέζεται από ερώτηση της κ. Χρηστίδου, ο κ. Κασσελάκης σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία. Αφού επιτέθηκε κατ’ επανάληψη σε δημοσιογράφο τοπικού ραδιοφώνου της Ρόδου, διέκοψε τη συνέντευξη και αποχώρησε εκνευρισμένος επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις. Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0.

Ελπίζουμε οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, των οποίων τις εκθέσεις εργαλειοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντώντας τη χώρα και ενορχηστρώνοντας ψηφίσματα εναντίον της, να μην έχουν συνεργάτες στη Ρόδο.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επιδείξει διαχρονικά τόση «ευαισθησία» σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, φτάνοντας εσχάτως στο σημείο να ζητούν και κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων!

Δυστυχώς το θράσος, η υποκρισία και η αλαζονεία δεν έχουν όριο».

Συνεργάτης του γαλάζιου περιφερειάρχη η Παυλάκη

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε μέσω διαρροών ότι η κυρία Παυλάκη είναι διευθύντρια του γραφείου τύπου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – την ελέγχει η ΝΔ-, αλλά και διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου ΑΝΔΩ ΑΕ. Όπερ σημαίνει ότι λειτούργησε ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ και όχι ως δημοσιογράφος απέναντι στον κ. Κασσελάκη.

Άλλοι επισήμαιναν ότι η κυρία Παυλάκη είχε προκαλέσει σάλο πέρσι με τις «ανταποκρίσεις» της σε αθηναϊκά, πανελλαδικής εμβέλειας μέσα, για τις πυρκαγιές που ισοπέδωσαν τη Ρόδο, όταν αποκρύβοντας ουσιαστικά ότι είναι συνεργάτης του περιφερειάρχη υποστήριζε ότι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα κάνει όλα καλά!

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...