Σάλος για την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!» (pic)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή το βίντεο που δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να μπαίνει στη θάλασσα, προκειμένου να σερβίρει τους πελάτες, προχώρησε σε σχόλιο στο Instagram, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!».

Όπως έγραψε, η ίδια εργαζόταν στο παρελθόν σε παρόμοιο beach bar και μάλιστα, το «ευχαριστιόταν» που μπορούσε να βραχεί, μέσα στη ζέστη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Τώρα κάπου ΟΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες).

Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)! Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί;

Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται! Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο. Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία.

Καλύτερα να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα το δείτε στα κανάλια – Σκληρή γραμμή από Μαξίμου και μεγαλοεπιχειρηματίες υπέρ Λατινοπούλου μέχρι τις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν...

Η Νάνσυ «καίει» με την ατζέντα της την VIP Αθήνα

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....