Σάλος από τις φωτογραφίες για τις δωρεάν (;) διακοπές του Αλέξη Τσίπρα σε πεντάστερο ξενοχοδείο στην (που αλλού;) Κέρκυρα (pic)

Ο Αλέξης Τσίπρας αγαπά πολύ την Κέρκυρα. Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά του νησιού των Επτανήσων που τον γοητεύει. Εκεί έχει και πολύ καλούς φίλους, φίλους που χρηματοδοτούν ιστοσελίδες που τον στηρίζουν, τον Νίκο Δένδια που κατάγεται από εκεί και άλλους που του προσφέρουν βόλτες στα τιρκουάζ νερά του Ιονίου με τα κότερ… ε, με τα βαρκάκια τους θέλαμε να γράψουμε.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της Political, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δωρεάν διακοπές σε χλιδάτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Κέρκυρας, μαζί με τη σύζυγό του, βέβαια, Περιστερά Μπαζιάνα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!