Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική – Γιατί δεν ήθελε να κάνει οικογένεια (vids)

Για τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη και την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, επισημαίνοντας ότι αυτά τα 20 χρόνια, οι δυο τους ωρίμασαν μαζί.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night show”, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον φόβο που είχε αρχικά να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, καθώς ο χωρισμός των γονέων του τον είχε τραυματίσει ψυχικά με αποτέλεσμα να φοβάται μήπως και ο ίδιος χωρίσει.

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ αναφερόμενος στη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του τόνισε:

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Επιπλέον ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη Eurovision και τις δυο φορές που μας εκπροσώπησε στον μουσικό διαγωνισμό. Δεν αποκλείει να ξαναπάει, ωστόσο, θεωρεί ότι αυτό το έκανε και δεν είναι κάτι που θα επιδιώξει. Ερωτηθείς για τη Μαρίνα Σάττι, ο Σάκης Ρουβάς τη χαρακτήρισε ως ένα πλάσμα χαρισματικό, με ιδιαίτερη ενέργεια που τα πήγε περίφημα, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη στην οποία παίζουν πολλά ρόλο.

Ο Σάκης Ρουβάς τέλος αποκάλυψε ότι του έχουν γίνει προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική, ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που τον αφορά, μέχρι στιγμής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...