«Ρουκέτες» από το ΠΑΣΟΚ για το εύφλεκτο υλικό της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη

«Ο πρωθυπουργός στις 21 Μαρτίου 2023 προκαταλάμβανε τη Δικαιοσύνη λέγοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει εύφλεκτο υλικό», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

«Υποστηρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι ο πρωθυπουργός άκουσε όσα του έλεγε η Hellenic Train, δηλαδή άκουγε αυτούς που σήμερα θεωρεί υπεύθυνους; Γιατί δεν κλήθηκε στην εξεταστική επιτροπή ο κ. Τριαντόπουλος; Γιατί δεν κλήθηκε ο κ. Τσαλίδης; Γιατί τα μισά μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή υπουργοποιήθηκαν, εφόσον ο κ. Μητσοτάκης όντως τη θεωρεί μαύρη σελίδα; Εγώ έλεγα στη Βουλή ότι τα τρένα είναι ασφαλή ή ο κ. Καραμανλής; Για να ξέρουμε τι λέμε», ανέφερε.

Ο κ. Τσουκαλάς είπε ότι «ο πρωθυπουργός τον Μάρτιο του 2023 συνειδητά έλεγε κάτι που δεν ισχύει, γιατί βγήκε στη δημοσιότητα η μονοσέλιδη αυτοψία της πυροσβεστικής, η οποία δεν έλεγε πουθενά ότι δεν υπάρχει εύφλεκτο υλικό». «Την ίδια μέρα της επίμαχης συνέντευξης του, οι δικαστικές αρχές ζητούσαν περαιτέρω αναλυτική αυτοψία από την πυροσβεστική για να διακριβωθεί αν υπάρχουν εύφλεκτα υλικά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έθεσε τη διάσταση της επαναδιαπραγμάτευσης με τη Hellenic Train που «υποσχόταν ο πρωθυπουργός», γιατί όπως υποστήριζε δεν θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν τρένα-«σαπάκια»: «Μπήκαν τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας; Έγινε η επαναδιαπραγμάτευση; Διάβαζα σε ενημερωτικά sites ότι τώρα θα γίνει η επαναδιαπραγμάτευση, δύο χρόνια μετά», σχολίασε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;