«Ρουκέτες» από τον Δημήτρη Παπανώτα μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Σρόιτερ (vid)

Τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην «Αυτοψία» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας -μεταξύ άλλων- σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης όφειλε πριν οποιαδήποτε απόφαση να κάνει μια συζήτηση με τον ίδιο, ώστε να ακούσει και τη δική του πλευρά.

«Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ χαρακτήρισε «αστείο» να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη με θητεία στην πολιτική μόλις 8 μήνες.

«Το “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....