Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε στη φόρα τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ με Μαρινάκη (aud)

  Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του zougla.gr με τα ηχητικά ντοκουμέντα που προκύπτουν από τις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ.

  Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί

  Τα στοιχεία που παρατίθενται στη συνέχεια είναι προϊόν της νόμιμης υποκλοπής κατόπιν εντολής εισαγγελέα των συνδιαλέξεων μεταξύ του εφοπλιστή, εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με συνεργάτες του. Οι νόμιμες υποκλοπές πραγματοποιήθηκαν από την ΕΥΠ για να διευκολύνουν το ανακριτικό έργο στην υπόθεση των στημένων του ποδοσφαίρου. Ωστόσο μία δεύτερη ματιά ή ακρόαση, κατέδειξε πώς ορισμένοι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί και για άλλες ποινικές υποθέσεις όπως επί παραδείγματι η υπόθεση NOOR1 με τους 2,1 τόνους συν 900 κιλά ηρωίνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το ηχητικό αυτό υλικό από τους κοριούς της ΕΥΠ έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο στη δίκη που διεξάγεται αυτήν την περίοδο σε δεύτερο βαθμό και αφορά στην υπόθεση NOOR1.  

  Ωστόσο μεταξύ των άλλων εξαιρετικά σοβαρών στοιχείων που προκύπτουν για τις δύο μεγάλες ποινικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έρχονται στην επιφάνεια και στοιχεία που καταδεικνύουν την γενικότερη κοινωνική αντίληψη του εφοπλιστή και των συνεργατών του, φίλων και κολλητών του, δικηγόρων, εισαγγελέων και υπουργών που είναι σε επαφή μαζί του.

  Κάποιοι διάλογοι αποκαλύπτουν σοβαρά ποινικά αδικήματα στα οποία υποπίπτουν πολύ γνωστά και ενεργά πρόσωπα που παίζουν σοβαρό (κατά τεκμήριο) ρόλο στην κοινωνία. Ρόλο πολιτειακό, ρόλο στο πλαίσιο της Δικαιοσύνης. Γνωστός ποινικολόγος «στήνει» ραντεβού μεταξύ του εφοπλιστή και ενός εισαγγελέα φερ’ ειπείν έτσι για να υπάρξει γνωριμία. Πρόκειται για σοβαρό παράπτωμα εκ μέρους του νομικού. Σε άλλη συνομιλία, ανώτερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Υπουργός του Κώστα Καραμανλή, αγαπημένο παιδί της οικογένειας και στυλοβάτης του Ιδρύματος Καραμανλή, βουλευτής Πειραιά, ακούγεται να συνδιαλέγεται για την αποφυλάκιση κατάδικου με εμπλοκή εισαγγελέα.

  Ακούστε τα ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ