Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  O Μιχαλολιάκος καλύπτει τον πυρήνα της Νίκαιας μετά τη δολοφονία Φύσσα (vid)

  Η Εφημερίδα των Συντακτών φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ένα σημαντικό ντοκουμέντο. Τα όσα έλεγε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για την οργάνωση της Νίκαιας λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σε συνέντευξη που έδωσε στον ιδιοκτήτη του «Βεργίνα TV» Στέργιο Καλόγηρο.

  Με όσα φαίνεται να λέει ο Μιχαλολιάκος καταρρέει και ο τελευταίος υπερασπιστικός ισχυρισμός του Αρχηγού και του στενού ηγετικού πυρήνα της οργάνωσης.

  Παρά την επιμονή του Καλόγηρου, ο Μιχαλολιάκος υπερασπίζεται με πάθος την οργάνωση της Νίκαιας, αρνείται ότι είναι «σκληροπυρηνική», αποκρούει ότι είναι «δυναμική» και διαψεύδει ότι έκλεισαν τα γραφεία της ή ότι κατέβηκαν οι πινακίδες της.

  Διαψεύδονται έτσι από τα πλέον αρμόδια χείλη όλοι οι κατόπιν εορτής κατασκευασμένοι ισχυρισμοί ότι δήθεν η ηγεσία έκλεισε τα γραφεία της Νίκαιας αποδοκιμάζοντας τη δράση της και «διέγραψε» ή «απομάκρυνε» την τοπική οργάνωση, θεωρώντας ότι δρούσε εκτός γραμμής, κάτι που επανέλαβαν με διάφορους τρόπους οι «συναγωνιστές» του Αρχηγού τις τελευταίες βδομάδες από το βήμα του μάρτυρα ή το εδώλιο του κατηγορουμένου.

  Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 26.9.2013, δηλαδή δύο μέρες προτού ασκηθεί η δίωξη και συλληφθούν ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα στελέχη της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ