Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Nέα σοβαρά ερωτήματα για τον γιατρό και τους εμβολιασμούς «μαϊμού» στο Ασκληπιείο Βούλας

  Αποκαλύψεις για τον γιατρό που φέρεται να έκανε “μαϊμού” εμβολιασμούς στο Ασκληπιείο Βούλας.

  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για τον 50χρονο ειδικευόμενο ορθοπεδικό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία νοσηλεύτριας, είχε ζητήσει να εμβολιάσει ο ίδιος πέντε άτομα που ήταν γνωστοί του γιατί του είχαν εμπιστοσύνη, όμως, εκείνος δεν έκανε τα εμβόλια και σκόπευε να τους δώσει κανονικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

  Τα ερωτήματα ωστόσο που προκύπτουν είναι πολλά. Όπως είπε, μιλώντας στο OPEN, η Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Βαρβάρα Ανεμοδουρά “αυτό που πρέπει να δούμε, είναι το πώς μπήκε στο εμβολιαστικό κέντρο ένα άτομο που δεν έχει βάρδια σε αυτό”. Όπως εξήγησε η ίδια, τα εμβολιαστικά κέντρα έχουν συγκεκριμένη στελέχωση, δεν πάει ο καθένας για να εμβολιάσει. Έτσι τίθεται το ζήτημα πώς προέκυψε αυτή η “τρύπα”, το κενό και είναι μια πτυχή για την οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις μέσω της ΕΔΕ.

  Σύμφωνα με την κα Ανεμοδουρά, “η πράξη του συγκεκριμένου ανθρώπου δείχνει μια αντιδεοντολογική και αντιιατρική πράξη εφόσον έχει γίνει όπως έχει καταγγελθεί το περιστατικό. Δείχνει επίσης και μια μεγάλη επιπολαιότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο που υπηρετεί την ιατρική, σώζει ζωές και αντιμετωπίζει έκτακτα και χρόνια περιστατικά, να δρα με τόση επιπολαιότητα”.

  Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι θα παρέμβει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου όπου ανήκει ο συγκεκριμένος γιατρός ενώ “τρέχει” και το νομικό κομμάτι που είναι εντελώς διαφορετικό.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ