Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Αποκάλυψη τώρα: To «mini Novartis» της επαρχίας «καίει» τον Νίκα και τον Μητσοτάκη (pics)

  Το ερώτημα είναι πλέον ρητορικό: Υπάρχει κάποιος εκλεκτός, φίλος ή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος να μην είναι καταδικασμένος, να μην είναι υπόδικος ή να μην εμπλέκεται σε σκάνδαλα που πάντοτε έχουν ως θύμα τον ελληνικό λαό;

  Η υπόθεση που αποκαλύπτουμε σήμερα επιβεβαιώνει τον κανόνα θυμίζοντας το σκάνδαλο των σκανδάλων που έχει συγκλονίσει τα τελευταία χρόνια το πανελλήνιο. Οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για «μικρή Novartis» ή «Novartis της επαρχίας» με άρωμα… σαϊτοπόλεμου, καθώς βασικός πρωταγωνιστής, έστω και έμμεσα, είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής λόγω των ενεργειών του, αλλά και της προκλητικής του στάσης στο θέμα του τραγικού θανάτου του εικονολήπτη στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

  Στην Καλαμάτα λοιπόν έχει σχηματιστεί ένα αμαρτωλό «τρίγωνο» με ουρές και προεκτάσεις που φτάνουν μέχρι την Κόρινθο, αλλά και την Αθήνα: Νίκας – Γκιολής – Μητσοτάκης. 

  Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. 

  Ο κύριος με τις… υψηλές γνωριμίες

  Τάσος Γκιολής. Σας λέει κάτι το όνομα; Αν όχι, πάρε βαθιά ανάσα και διαβάστε:

  Ο Τάσος Γκιολής είναι υποψήφιος με τον εκλεκτό του Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, έναν από τους υψηλούς του προστάτες. Επίσης είναι εξαιρετικά δραστήριο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και έχει στενή σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο ίδιος προοριζόταν από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κορινθίας και δεν παραλείπει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να διαφημίζει στο facebook την στενή προσωπική του σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού μέσω των προσωπικών σελίδων του στα social media έχει ενημερώσει τους ψηφοφόρους: «Με προσωπική επιθυμία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη συστρατεύομαι στο πλευρό του Υπ. περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Δύναμη μου η στήριξη σας, τώρα & στο μέλλον. Κορινθία στο επίκεντρο.»

  Εκτός, όμως, από υποψήφιος και ενεργό μέλος της ΝΔ είναι και Επιμελητής Α΄ στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Αλλά μέχρι εδώ. 

  Το σκάνδαλο

  Ο Τάσος Γκιολής με τις υψηλές γαλάζιες γνωριμίες είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση (με αναστολή) για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων – μαζί και αντικαρκινικών και πανάκριβων φαρμάκων- τις οποίες έγραφε σε βιβλιάρια ασθενών εν αγνοία τους και μετά εκτελούσε τις συνταγές στο φαρμακείο της συζύγου του στον Πειραιά. 

  Η υπόθεση πήγε στη Δικαιοσύνη μετά από έρευνα επιθεωρητών του ΟΓΑ, η οποία ανακάλυψε ότι συνταγογραφούσε σε βιβλιάρια ασθενών που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ακόμη και ανθρώπων που είχαν αποβιώσει.

  Όλες οι παραπάνω πτυχές της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν τελικά στο δικαστήριο (Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς) στις 30/01/2014

  Τα φάρμακα που συνταγογραφούσε ο Γκιολής σε βιβλιάρια (ακόμα και ανύπαρκτων για τον ΟΓΑ ασφαλισμένων , όπως αναφέρεται στη δικογραφία από κατάθεση μάρτυρα – επιθεωρητή του ΟΓΑ) είχαν επιλεγεί ώστε να έχουν μηδενική συμμετοχή από τους ασφαλισμένους, με αποτέλεσμα να εισπράττεται εξ ολοκλήρου το ποσό της αξίας των φαρμάκων.

  Σάλος και γαλάζια… κάλυψη

  Το θέμα της αμαρτωλής δραστηριότητας του γιατρού από την Κόρινθο, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα είχαν αναδείξει στο παρελθόν τοπικά ΜΜΕ της Κορίνθου. Και μπορεί ο Γιόλης να μην απάντησε ποτέ, αλλά κανένας από τον γαλάζιο περίγυρό του, είτε στην Κόρινθο, είτε στην Καλαμάτα, είτε στην Αθήνα δεν δικαιούται να υποστηρίζει σήμερα ότι δεν γνώριζε. 

  Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Εκτός του ότι ο Παναγιώτης Νίκας έχει «επιβραβεύσει» τον Γκιολή με θέση στο ψηφοδέλτιό του, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο σχετικός φάκελος έχει φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση με εντολή του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εξάλλου ο γιατρός από την Κόρινθο είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

  Τους λόγους της κάλυψης του Γκιολή, πάντως, μπορεί να τους αντιληφθεί ο κάθε ένας στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ