Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Allou Fun Park: Νέα καταγγελία για τραυματισμό στο ίδιο τρενάκι

  Μετά τον τραυματισμό των τεσσάρων παιδιών, μία ακόμα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για έναν σοβαρό τραυματισμό πριν μερικούς μήνες στο ίδιο τρενάκι στο Allou Fun Park.

  «Από την αρχή της πορείας του τρένου έβγαζε προβλήματα. Το βαγονέτο κόλλησε κάποια στιγμή, στην πρώτη στροφή νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα. Επειδή ήμουν μπροστά χτύπησα απότομα στον θώρακα, ένιωσα σαν να μου κόβεται η αναπνοή, έσπασαν δύο δόντια» είπε το πρωί της Τετάρτης (14/9) στο MEGA ο κ. Γιώργος, περιγράφοντας τη μεγάλη αιμορραγία που του προκλήθηκε.

  Στη συνέχεια επισήμανε πως οι ζώνες ασφαλείας σε ορισμένα βαγονέτα του τρένου είναι σε «άθλια κατάσταση» και οι αγκράφες δεν κουμπώνουν.

  Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η απάντηση των υπευθύνων της επιχείρησης προς τον ίδιο ήταν: «Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνεις».

  «Δεν κινήθηκα νομικά, υπήρξε μια λεκτική διένεξη υπό απειλή, ότι αν κληθεί η Αστυνομία ή κινηθούμε νομικά, θα μπλέξουμε. Εκφοβισμός υπό απειλή» κατέληξε ο ίδιος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ