Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  21.000 ευρώ θα κοστίσει η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

  21.043,87 ευρώ θα εκταμιεύσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από το ταμείο της Περιφερειας για να υποδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του στην Πελοπόννησο, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη διαύγεια.

  Το ποσό αυτό πέραν της υποδοχής, περιλαμβάνει τις συναντήσεις και ομιλίες που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα ο πρωθυπουργός. «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του» σημειώνεται στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

  Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, είχε αναφέρει ήδη από την Πέμπτη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περιοχές στη Δυτική Μεσσηνία το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος, εκτός από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, και από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε γίνεται αναφορά μόνο στον Σπ. Λιβανό, οπότε δεν αποκλείεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ετοιμάζεται να εκταμιεύσει μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα για τη Λ. Μενδώνη.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtvxs.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ