Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  20 δολάρια το μήνα για να μπορεί κάποιος να επαληθεύει τον λογαριασμό του στο twitter – «Τηρήστε την προθεσμία του ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»

  Το Twitter θα αρχίσει να χρεώνει 20 δολάρια το μήνα στους χρήστες για επαλήθευση των λογαριασμών τους, υπό τον νέο ιδιοκτήτη Έλον Μασκ, αναφέρει το «The Verge».


  Ο νέος ιδιοκτήτης έστειλε μάλιστα στους υπαλλήλους του τελεσίγραφο: «Τηρήστε την προθεσμία του για να εισαγάγετε επαλήθευση επί πληρωμή στο Twitter ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»!

  Η οδηγία του είναι να αλλάξει το Twitter Blue, η προαιρετική premium συνδρομή της εταιρείας, απο 4,99 δολάρια το μήνα που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες, σε μια πιο ακριβή συνδρομή που θα φθάνει τα 19.99 δολάρια το μήνα, ενώ θα συμπεριλάβει σε αυτή και την επαλήθευση λογαριασμού του χρήστη.

  Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το «μπλε σημάδι» επιλογής τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν χθες ότι πρέπει να τηρήσουν μια προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσουν το χαρακτηριστικό, διαφορετικά θα απολυθούν.

  «Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter ο Μασκ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων την Παρασκευή. Είναι η πρώτη φορά που το Twitter σκέφτηκε να χρεώσει για επαλήθευση και ο Μασκ ελπίζει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών που πληρώνουν το Twitter για να γίνει η πηγή των μισών εσόδων της εταιρείας.


  Το τρέχον Twitter Blue κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο και προσφέρει στους συνδρομητές έναν τρόπο προβολής άρθρων χωρίς διαφημίσεις από ορισμένους εκδότες, καθώς και πρόσθετες ρυθμίσεις προσαρμογής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ