20 δολάρια το μήνα για να μπορεί κάποιος να επαληθεύει τον λογαριασμό του στο twitter – «Τηρήστε την προθεσμία του ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»

Το Twitter θα αρχίσει να χρεώνει 20 δολάρια το μήνα στους χρήστες για επαλήθευση των λογαριασμών τους, υπό τον νέο ιδιοκτήτη Έλον Μασκ, αναφέρει το «The Verge».


Ο νέος ιδιοκτήτης έστειλε μάλιστα στους υπαλλήλους του τελεσίγραφο: «Τηρήστε την προθεσμία του για να εισαγάγετε επαλήθευση επί πληρωμή στο Twitter ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»!

Η οδηγία του είναι να αλλάξει το Twitter Blue, η προαιρετική premium συνδρομή της εταιρείας, απο 4,99 δολάρια το μήνα που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες, σε μια πιο ακριβή συνδρομή που θα φθάνει τα 19.99 δολάρια το μήνα, ενώ θα συμπεριλάβει σε αυτή και την επαλήθευση λογαριασμού του χρήστη.

Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το «μπλε σημάδι» επιλογής τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν χθες ότι πρέπει να τηρήσουν μια προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσουν το χαρακτηριστικό, διαφορετικά θα απολυθούν.

«Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter ο Μασκ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων την Παρασκευή. Είναι η πρώτη φορά που το Twitter σκέφτηκε να χρεώσει για επαλήθευση και ο Μασκ ελπίζει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών που πληρώνουν το Twitter για να γίνει η πηγή των μισών εσόδων της εταιρείας.


Το τρέχον Twitter Blue κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο και προσφέρει στους συνδρομητές έναν τρόπο προβολής άρθρων χωρίς διαφημίσεις από ορισμένους εκδότες, καθώς και πρόσθετες ρυθμίσεις προσαρμογής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1