Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Όμικρον 4-5: Το πρώτο σύμπτωμα που δίνει πριν ακόμα θετικοποιηθεί το test

  Πολλά περισσότερα από αυτά που δηλώνονται επίσημα στον ΕΟΔΥ, είναι σύμφωνα με τον καθηγητή Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, τα πραγματικά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα.

  Οπως εκτίμησε ο αριθμός τους φτάνει ακόμη και πάνω από τα 50.000 καθημερινά: «Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότερα κρούσματα από αυτά που δηλώνονται. Νομίζω είναι πάνω από 50 χιλ. ημερησίως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Η ανάγκη για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τα συμπτώματα των νέων στελεχών του κορωνοϊού μεγαλώνει, μαζί με την έκρηξη των κρουσμάτων.

  Αν και τα πρώιμα συμπτώματα του αρχικού στελέχους της μετάλλαξης Όμικρον περιλαμβάνουν τον ίλιγγο (αίσθημα ναυτίας) και την υπερβολική κόπωση-εξάντλησης, το σύμπτωμα που συνήθως παρατηρείται στους ασθενείς με τα νέα στελέχη 4 και 5 είναι διαφορετικό.

  Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρώτο σύμπτωμα προτού δείτε το θετικό τεστ κορωνοϊού είναι ο έντονος πονοκέφαλος, ο οποίος αρκετές φορές εμφανίζεται ακόμα και πριν από το θετικό τεστ.

  Ακολουθεί ο υψηλός πυρετός με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 39 ή ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ