«Ωχ δεν με βαστούν τα πόδια μου…» – Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε και χθες βράδυ με την υπόθεση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα σημαντικό τηλεφώνημα.

«Ένα από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του», ανέφερε η δημοσιογράφος ενώ άκουγε όσα τις μεταφέρονταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί “ακούνε” τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται… Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ δεν με βαστούν τα πόδια μου» είπε η παρουσιάστρια πριν περάσει σε διαφημίσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1