Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Χώρα κινδύνου» Ελλάδα σύμφωνα με τη Γερμανία

  «Χτύπημα» στον ελληνικό τουρισμό από την Γερμανία, η οποία ενέταξε τη χώρα σε λίστα με περιοχές «υψηλού ρίσκου» για κορωνοϊό.

  Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ της Γερμανίας χαρακτήρισε όλη την Ελλάδα ως «περιοχή ρίσκου» λόγω πανδημίας του κορωνοϊού, όπερ σημαίνει ότι οι Γερμανοί τουρίστες και ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τη χώρα μας θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ για να μην τεθούν σε καραντίνα.

  Στην ίδια κατηγορία ενέταξε το γνωστό γερμανικό ινστιτούτο και την Ολλανδία, εκτός από τις εξωχώριες περιοχές της Μπονέρ, Άγιο Ευστάθιο, Σάμπα, Αρούμα και Κουρακάο.

  Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η κίνηση αυτή του Βερολίνου έρχεται μόνο λίγες ημέρες αφότου η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και των εργαζομένων σε οίκους ευγηρίας. Το πρακτορείο σημειώνει ότι στην Ελλάδα παρατηρείται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, με τα συνολικά κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τις 450.000 και τους θάνατους από COVID-19 να έχουν φθάσει τους 12.819.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ