Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Χαλάρωση μέτρων: Επιστρέφει από Δευτέρα η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση – Απελευθερώνεται το ωράριο

  Το πράσινο φως σε ό,τι αφορά στο θέμα της μουσικής στους χώρους εστίασης και διασκέδασης καθώς και στην απελευθέρωση του ωραρίου, έδωσαν κυβέρνηση και ειδικοί.

  Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με έμφαση στη μετάλλαξη Όμικρον.

  Η κυβέρνηση υιοθέτησε την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών.

  Στις αποφάσεις της επιτροπής συμβάλλει το γεγονός ότι τις τελευταίες 8 με 10 ημέρες παρατηρείται υποχώρηση του επιδημιολογικού φορτίου κατά 10 έως 20% καθώς και του αριθμού των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Επίσης μετράει και το γεγονός ότι οι εισαγωγές αφορούν ένα 10% της παραλλαγής Δέλτα και το 90% της Όμικρον, όπως και στα κρούσματα που καταγράφονται.

  Η εισήγηση για επαναφορά της μουσικής σε εστίαση και διασκέδαση έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι νοσούντες βαριά από Covid είναι άνω των 60 ετών και ανεμβολίαστοι.

  Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας φέρεται να εισηγήθηκε να αρθούν οι περιορισμοί ωραρίου στην εστίαση, καθώς και απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας. Θετική είναι επίσης στην αύξηση του ποσοστού κάλυψης στα γήπεδα στο 50%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ