Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πόσοι εμβολιάστηκαν μετά την επιβολή του προστίμου

  Αντιμέτωποι με διοικητικό πρόστιμο είναι από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου οι πολίτες ηλικίας άνω των 60 ετών οι οποίοι δεν έχουν κλείσει ραντεβού εμβολιασμού κατά του Covid-19. Τη Δευτέρα, οπότε και τέθηκε σε ισχύ το μέτρο, υπολογόγίζονταν συνολικά γύρω στις 200.000 οι πολίτες της ηλικιακής κατηγορίας που δεν είχαν ακόμα εμβολιαστεί.

  Τις τελευταίες πέντε μέρες, μετά δηλαδή την επιβολή του προστίμου, έχουν εμβολιαστεί 15.000 πολίτες αυτής της κατηγορίας, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

  Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι τη Δευτέρα θα δοθεί λύση ώστε να μην πληρώνουν το πρόστιμο των 100 ευρώ όσοι κάτοικοι Αμερικής έχουν εμβολιαστεί έκτος Ελλάδας άλλα έχουν γραφτεί σε ΔΟΥ εσωτερικού.

  Όπως είπε, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί ο τρόπος, που θα είναι είτε μέσω του ΚΕΠ ό,τι, είτε με εφαρμογή που θα τεθεί σε λειτουργία. Ο κ. Γεωργαντάς ξεκαθάρισε ότι όσοι είναι γραμμένοι σε ΔΟΥ εξωτερικού δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια κίνηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ