Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Το μήνυμα που έστειλε ο σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν για τις έρευνες της αστυνομίας

  Για την εξέλιξη των ερευνών και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν στην προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Star ο 32χρονος πιλότος. Παρότι είδε τη μάνα του παιδιού του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του, ο 32χρονος βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να στείλει το δικό του μήνυμα για την πορεία των ερευνών δηλώνοντας βέβαιος πως σύντομα θα σχηματιστεί με ακρίβεια η εικόνα του δράστη.

  Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή “Αλήθειες με Ζήνα”, ο 32χρονος ανέφερε: «Δουλεύουμε όλη μέρα με την αστυνομία για την περιγραφή και θα βγάλουν σύντομα εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Είναι πολύ μεγάλη η έρευνα της αστυνομίας κι ακόμη κι εγώ δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες».

  «Περιμένω κάθε μέρα νέα τους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όπως και να έχει, να είστε όλοι καλά», είπε ακόμη ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ