Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το θρίλερ με τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

  Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για τον θάνατο του μεγαλύτερου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε τελευταία από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απάντηση και αποτελούν αντικείμενο των ερευνών που συνεχίζονται. O πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε το OPEN και τη Φαίη Μαυραγάνη για τη 33χρονη και τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

  Όπως είπε, υπάρχει κάποιος κύριος που το επάγγελμά του είναι συνοδός ασφαλείας και είχε μια συνομιλία με ρεπόρτερ άλλου σταθμού, όπου επιβεβαίωσε αυτό που ο ίδιος έλεγε τις προηγούμενες ημέρες, ότι δηλαδή η διαρροή της πληροφορίας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συνομιλία με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, ήταν ένα μήνυμα προς αυτόν: «Αν πέσω θα σε πάρω μαζί μου».

  «Η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα»


  Ο κ.Ρουγκάλας, υπογράμμισε ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης, η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα, δε νοσηλεύτηκε ποτέ σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κάποιος γείτονάς της που μίλησε και είπε ότι την επισκεπτόταν αρκετές φορές την εβδομάδα στο σπίτι της και δεν είχε επαφές με πολύ κόσμο, ενώ στον ίδιο είχε πει ότι φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Όταν ρώτησαν τον γείτονά της κ. Θεοδωροπούλου αν ήταν άρρωστη η ίδια, εκείνος σημείωσε ότι δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από κινητικά προβλήματα.

  Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών ανέφερε ότι ο Μάνος όταν γνώρισε την Ευγενία Θεοδωροπούλου εργαζόταν ως ντελίβερι και η ίδια πρότεινε στο ζευγάρι να τους βοηθήσει και να μείνουν χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι. Όπως λένε οι γείτονες, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, καθώς η κ. Θεοδωροπούλου συμπαθούσε πολύ τον Μάνο και την Τζωρτζίνα. Ο Μάνος κατά καιρούς έφευγε από το σπίτι, καθώς ήταν σε διάσταση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η Ρούλα είχε συμπεριφερθεί πολύ άσχημα στη σπιτονοικοκυρά. Το 2019 συμφώνησαν σε ένα συμβολικό ενοίκιο περίπου 200 ευρώ, για να μπορεί η κ. Θεοδωροπούλου όποια στιγμή θελήσει να τους διώξει, δηλαδή το σκεφτόταν. Υπήρχε η πληροφορία ότι η σπιτονοικοκυρά θα άφηνε το σπίτι στον Μάνο και την Τζωρτζίνα, άλλα δεν είναι γνωστό τι έχει γίνει.

  O πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε το OPEN και τη Φαίη Μαυραγάνη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

  Όπως είπε, υπάρχει κάποιος κύριος που το επάγγελμά του είναι συνοδός ασφαλείας και είχε μια συνομιλία με ρεπόρτερ άλλου σταθμού, όπου επιβεβαίωσε ότι η διαρροή της πληροφορίας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συνομιλία με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, ήταν ένα μήνυμα προς αυτόν: «Αν πέσω θα σε πάρω μαζί μου».

  Ο κ.Ρουγκάλας, υπογράμμισε ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης, η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα, δεν νοσηλεύτηκε ποτέ σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κάποιος γείτονάς της που μίλησε και είπε ότι την επισκεπτόταν αρκετές φορές την εβδομάδα στο σπίτι της και δεν είχε επαφές με πολύ κόσμο, ενώ στον ίδιο είχε πει ότι φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Όταν ρώτησαν τον γείτονά της κ. Θεοδωροπούλου αν ήταν άρρωστη η ίδια, εκείνος σημείωσε ότι δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από κινητικά προβλήματα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗethnos.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ