Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τα όπλα που έστειλε η Γερμανία στο Κίεβο, πιθανός στόχος για Νεοναζί και τρομοκράτες

  Η Μόσχα δήλωσε τη Δευτέρα ότι η απόφαση της Γερμανίας να προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία είναι εξοργιστική, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την επέμβαση τους στην πρώην σοβιετική χώρα.

  Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε το Σάββατο ότι η Γερμανία θα προμηθεύσει την Ουκρανία με 1.000 αντιαρματικά όπλα και 500 πυραύλους εδάφους-αέρος Stinger, ώστε να μπορεί να αμυνθεί έναντι της Ρωσίας.

  «Οι προμήθειες όπλων της Γερμανίας στην Ουκρανία κάνουν να αναρωτιέται κανείς, κατά πόσο ολοκληρωμένη ήταν η διαδικασία αποναζιστικοποίησης στην ίδια τη Γερμανία» ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

  «Η απόφαση της Γερμανίας να προμηθεύσει θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία καλεί τα φαντάσματα όχι του ψυχρού, αλλά του ”θερμού” πολέμου. Τα όπλα που προμηθεύει η Γερμανία στο Κίεβο μπορεί να γίνουν λεία για Νεοναζί και τρομοκράτες» συμπλήρωσε.

  «Αυτή η εξωφρενική χειρονομία δικαιολογείται υπό τον “αγώνα της Ουκρανίας για ελευθερία και ανεξαρτησία”, καθώς και από την “απειλή” που υποτίθεται ότι αποτελεί η χώρα μας για την ευρωπαϊκή ασφάλεια» τόνισε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ