Συνελήφθη η μητέρα των νεκρών παιδιών από την Πάτρα: Εκδόθηκε το ένταλμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, στον οποίον διαβιβάστηκε η δικογραφία, από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, μετά τον εντοπισμό της ουσίας κεταμίνη στον οργανισμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν τη δικογραφία στην Εισαγγελία, μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ, δίνοντας την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί από τις Αρχές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Εισαγγελία Αθήνας και αυτή την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ, μέχρι αύριο το πρωί, που θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, για να λάβει προθεσμία, για την απολογία της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Τι οδήγησε στην προσαγωγή της μητέρας των κοριτσιών

Οι αρχές φαίνεται πως οδηγούνται στη λύση της υπόθεσης θρίλερ, καθώς «μίλησαν» οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, σε αυτές βρέθηκε η ουσία Κεταμίνη, που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή.

Πρόκειται για αναισθητικό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του κοριτσιού και δημιούργησε ερωτηματικά για το «ποιος» και το «γιατί» το έδωσε στο παιδί.

Οι καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών από γιατρούς, αναφέρουν ότι ποτέ δεν έδωσαν κάποιο φάρμακο στη Τζωρτζίνα.

Μόλις ενημερώθηκε για όλα αυτά η Εισαγγελέας της Πάτρας έδωσε εντολή στο Ανθρωποκτονιών να προσαχθεί στην Αθήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου. O εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα