Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Κούγια για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο

Ο Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, και μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι η 26χρονη είχε πει στη μητέρα της ότι πίστευε ότι ο 30χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος την παρακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η μητέρα της του είπε πως η ίδια η Γαρυφαλλιά πίστευε ότι ο 30χεονος καθ’ ομολογία δολοφόνος την παρακολουθούσε. «Η μητέρα της μου είπε ότι η 26χρονη πίστευε ότι την παρακολουθούσε ο δράστης», είπε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Σχετικά με το αν όντως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, ο ίδιος τόνισε ότι «Αν δεν έχεις διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς, και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου».

Αναφερόμενος, τέλος, στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι «Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του; Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ