Στο ψυχιατρείο η γιατρός που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί στη Λαμία

Ήταν γιατρός – και όμως απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί. Και μάλιστα αναμάσαγε όλες τις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τελικά αποδείχτηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Αφού οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το LamiaReport η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος.

Η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού.

Και οι δύο Ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή η γιατρός είχε απομακρυνθεί από το Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας Ηλία Καραγεώργο, από την εμβολιαστική διαδικασία και με την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου