Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στο στόχαστρο των αρχών 7 ακροδεξιές οργανώσεις για τα επεισόδια – Ο ρόλος εκπαιδευτικού

  Επτά ακροδεξιές οργανώσεις, που δρουν στη Θεσσαλονίκη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ψάχνουν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

  Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για τις φασιστικές οργανώσεις: Ιερό Τάγμα, Άρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως, Ιερός Λόχος 2012, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, Vanguard Hellas και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη.

  Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μία από αυτές έχει σχέση με ακροδεξιά οργάνωση στην Αθήνα που είχε κατηγορηθεί πριν από δύο χρόνια για εμπρηστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Πειραιά.

  Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι σε ένα από τα ΕΠΑΛ οι ακροδεξιοί ενθαρρύνθηκαν ή βοηθήθηκαν από εκπαιδευτικό ομοϊδεάτη τους. Κάποιοι από τους συλληφθέντες ήταν παρόντες μαζί με τους γονείς τους σε κινήματα κατά του εμβολιασμού και άλλοι σε επεισόδια οπαδικής βίας.

  Επιπλέον διαπιστώθηκε πως ορισμένοι εξ αυτών προχωρούν σε εκπαίδευση ανάλογη με εκείνη της «Χρυσής Αυγής» πριν από μερικά χρόνια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ