Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για το σκάνδαλο Φουρθιώτη

  Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν τα στοιχεία που αφορούν στην εκτέλεση του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», με πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη.

  Κάτι τέτοιο είχαν προαναγγείλει από χθες κυβερνητικές πηγές, αναφέροντας πως «η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης» σημείωναν.

  Στο υπόμνημα που κατατέτθηκε στην Εισαγγελία συμπεριλαμβάνονται και αναλυτικά στοιχεία για τις πληρωμές προς τους εργαζομένους εταιρειών υπό τις επωνυμίες «Job Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» και «Party Fm Ραδιοφωνική Ανώνυμη Εταιρία», προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες από υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πλαίσιο του μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

  Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν καταγγελίες, και μάλιστα από τον ίδιο τον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ότι ο Μένιος Φουρθιώτης εκμεταλλεύτηκε «παραθυράκι» του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», με αποτέλεσμα ο ίδιος και στενοί συνεργάτες του να λαμβάνουν για κάποιους μήνες μισθούς έως και 100.000 ευρώ τον μήνα από τον ΕΦΚΑ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ