Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Σοκ προκαλεί η «αθηναϊκή μετάλλαξη» του κορωνοϊού – Γιατί έχουν τρομοκρατηθεί οι επιστήμονες

  Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα μετάλλαξη που έχει εμφανιστή στο κέντρο της Αθήνας.

  Η «αθηναϊκή μετάλλαξη» έχει τρομάξει τους επιστήμονες και προβληματίζονται καθώς είναι μία μίξη διάφορων άλλων μεταλλάξεων η οποία ξεκίνησε από το κέντρο της πρωτεύουσας και με με μεγάλη ταχύτυητα διακινείται και στις υπόλοιπες περιφέρειες με την ταυτόχρονη παρουσία της βρετανικής μετάλλαξης.

  «Η αθηναϊκή μετάλλαξη είναι όπως όλες οι άλλες μεταλλάξεις. Βέβαια η κάθε μετάλλαξη όταν βγαίνει μας ανησυχεί. Από εχθές υπάρχει μία σύγχυση, δεν είναι το 10% των μεταλλάξεων η αθηναϊκή μετάλλαξη, ήταν το 10% σε μία συγκεκριμένη ομάδα του κέντρου της Αθήνας. Μη φοβηθεί ο κόσμος.» δήλωσε αρχικά η κα Παγώνη ενώ συνέχισε:

  «Οι υπάρχουσες μεταλλάξεις καλύπτονται από τα εμβόλια. Απ’ ότι φαίνεται η αθηναϊκή μετάλλαξη, είναι το ίδιο ή και περισσότερο μεταδοτική, αλλά εδώ στην Ελλάδα η μετάλλαξη που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό είναι η βραζιλιάνικη. Η αθηναϊκή είναι μία μίξη αφρικανικής και βραζιλιάνικης. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν πως δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω και το ΕΣΥ δεν θα αντέξει ένα τέταρτο lockdown. […]Πρέπει να συνεχιστεί ο εμβολιασμός και εμείς να προσέξουμε τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα», συμπλήρωσε η πρόεδρος των ιατρών.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ