Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σάλος: Φέρνουν lockdown τύπου Σανγκάης στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι;

  Οι αδιανόητες εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες από την Σανγκάη, εκεί που εκατομμύρια πολίτες είναι κλειδωμένοι έχουν αρκετούς αρκετούς οπαδούς στην Ελλάδα. 

  Ανάμεσα τους, όπως μεταδίδει το pronews.gr και ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υπερασπίστηκε το lockdown στην Σανγκάη και επί της ουσίας μας προϊδέασε ότι κάτι τέτοιο θα έρθει και στην Ελλάδα (ίσως από Σεπτέμβριο).

  «Μου κάνει κατάπληξη το γεγονός ότι δείχνετε με απαξιωτικό τρόπο την εφαρμογή καραντίνας σε μια χώρα που προσπαθεί να προλάβει την έκρηξη ενός πανδημικού κύματος», είπε αρχικά ο Ν.Καπραβέλος.

  Η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας του ότι πιάνουν με δαγκάνες κόσμο κτλ. τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν είναι δημοκρατικά.

  Τότε ο «ειδικός» είπε: «Θα προτιμούσατε εικόνες Μπέργκαμο; Αυτό είναι, η πανδημία. Αν είναι ένα μήνυμα η ανθρώπινης ζωής και η καραντίνα είναι για να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή. Είναι ακραία παρουσίαση καραντίνας». 

  Να σημειώσουμε βέβαια ότι η Ελλάδα ξεπέρασε σε θανάτους με κορωνοϊό την Ιταλία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ