Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Έρχεται ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη»

  Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει αύριο, Τετάρτη, 26/10, η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και μαστροπείας στον Κολωνό.

  Το άτυχο κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει από τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, η 12χρονη θα βρεθεί αντιμέτωπη για ακόμα μια φορά με τα πρόσωπα των βιαστών της. Οι νέες ταυτοποιήσεις θα προστεθούν στα 4 άτομα που είχαν συλληφθεί, κατηγορούμενοι ότι είχαν συναντηθεί με το κορίτσι το οποίο γνώρισαν μέσω του διαδικτυακού προφίλ στην εφαρμογή ανώνυμων γνωριμιών. Όταν η 12χρονη επιβεβαιώσει τα ευρήματα της Αστυνομίας, αναμένεται να «τρέξουν» και οι διαδικασίες για τα νέα εντάλματα σύλληψης. Ανάμεσα τους, αναμένεται να είναι και αυτό για τον «Μιχάλη», τον «μαστροπό-ατζέντη», συνεργό του Ηλία Μίχου, που περιέγραψε το κορίτσι στην αρχική της κατάθεση. Ο 25χρονος άνδρας έχει ταυτοποιηθεί και φαίνεται ότι είχε παρελθόν μαστροπού.

  Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης την τρέχουσα εβδομάδα. Έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, τα οποία φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Το παζλ της υπόθεσης δείχνει να συμπληρώνεται κομμάτι κομμάτι, ενώ ανάμεσα στα άτομα που θα συλληφθούν είναι και ένας 65χρονος με εγγόνια! Από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν, ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ