Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Πρόεδρος εργαζομένων εστίασης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης»!

  «Δεν μάσησε» τα λόγια του ο πρόεδρος εργαζομένων στην Εστίαση και τον Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου, καθώς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τα μέτρα τα οποία έχει πάρει.

  Ο πρόεδρος εργαζομένων στην Εστίαση και τον Τουρισμό Γιώργος Χότζογλου κυριολεκτικά… απασφάλισε αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική έναντι των εργαζομενων των κλάδων που εκπροσωπεί.

  «Έχουμε την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση από το 1974 και τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη Πρωθυπουργό που έχει περάσει από την Χώρα», ισχυρίστηκε ο Γιώργος Χότζογλου Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού μιλώντας στο Kontra.

  «Έλεγε ότι δεν θα μείνει κάνεις απροστάτευτος. Είμαστε από τον Φεβρουάριο χωρίς ένα ευρώ. Δεν μας εμβολίασαν με μονοδοσικό όπως έλεγαν για να δουλέψουμε. Δεν έχουμε κολλήσει ένσημα από πέρυσι».

  80 ευρώ τον μήνα θα πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό

  Σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να κάνουν ένα self τεστ και ένα rapid τεστ την εβδομάδα. Μόνο που το rapid τεστ θα το πληρώνουν από την τσέπη τους!

  Το συνολικό κόστος για τα δύο τεστ (self και rapid) είναι στα 100 ευρώ το μήνα. Από αυτά τα 20 ευρώ αναλαμβάνει το δημόσιο, ενώ το κόστος για τα rapid βαρύνει τον εργαζόμενο, ο οποίος επί της ουσίας θα έχει μείωση μισθού 80 ευρώ.

  Το rapid τεστ κοστίζει 20 ευρώ. Οπότε ο εργαζόμενος θα πρέπει να το κάνει και να το δηλώσει στην ΕΡΓΑΝΗ. Το αποτέλεσμα θα ελέγχεται από τον εργοδότη.

  Αν έχει χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να στηθεί στην ουρά στα σημεία που γίνονται δωρεάν τεστ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ