Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Προκαταρκτική εξέταση για κύκλωμα μαστροπείας πίσω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

  Το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας πίσω από το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα που κατέληξε σε εφιάλτη για μία 24χρονη κοπέλα αναζητά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

  Ειδικότερα, τη Δευτέρα (16/01) δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας.

  Αφορμή αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές γυναίκες που φέρονται να εκδίδονταν. Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και – σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές – δεν ανήκει σε κάποιο κύκλωμα.

  Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

  Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην αρχική της κατάθεση η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι θυμόταν μόνο τον κατηγορούμενο ενώ σε επόμενη κατάθεση φέρεται να κατονόμασε και άλλον άνδρα.

  Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας και να φωτογραφίζουν πρόσωπα ως εμπλεκόμενους.

  Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα όσα έζησε αυτή, δήλωσε η 24χρονη γυναίκα μέσω του δικηγόρου της.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ