Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολύ άσχημη εξέλιξη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

  Ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό βοήθησε την ανθρωπότητα αφού μείωσε τους θανάτους από COVID-19. Ομως διαπιστώθηκε πως τα πρώτα εμβόλια δεν προστάτευαν από τις μεταλλάξεις.

  Τα επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν και από την παραλλαγή Όμικρον (ΒΑ.1, ΒΑ.4/ΒΑ.5) και χορηγούνται αποκλειστικά ως αναμνηστική δόση. Ομως φαίνεται πως τα δεδομένα δεν είναι αισιόδοξα, σύμφωνα με τον καθηγητή Λύτρα.

  Την ώρα που οι εμβολιασμοί με τα νέας γενιάς εμβόλια είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο καθηγητής δημόσιας υγείας αναφέρει σε ανάρτησή του ότι είναι «Ψιλο-απογοήτευση».

  Όπως εξηγεί, το ενημερωμένο εμβόλιο, δεν είναι «σημαντικά καλύτερο από το αρχικό εμβόλιο. Που σημαίνει: ενόψει χειμώνα κάνουμε όποιο εμβόλιο είναι διαθέσιμο, εφόσον έχουμε >4-6 μήνες από την τελευταία δόση. Ιδίως αν έχουμε μεγάλη ηλικία ή άλλους παράγοντες κινδύνου».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ