Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα των παιδιών από την Πάτρα

  Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

  Δεν αποκλείεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης. Η δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών και οδηγείται στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

  Όπως μεταδίδει ο Σκάι, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και ζήτησαν από τη μητέρα των τριών παιδιών να τους ακολουθήσει.

  Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένα κεταμίνη.

  Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου

  Συγκεκριμένα, όπως είπε, η ουσία κεταμίνη, χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

  Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ