Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ποια είναι η ομάδα Propatria- Μέλος της ο 30χρονος φασίστας που συνελήφθη (pics)

  Γνωστή στην αστυνομία η δράση του. Φασίστας, αντιεμβολιαστής και μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης που είναι «αδερφάκι» της Χρυσής Αυγής

  Ο30χρονος που συνελήφθη για την άγρια φασιστική επίθεση σε βάρος μελών της ΚΕΕΡΦΑ, το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Νέα Ηρακλείου Αττικής είναι σύμφωνα με πληροφορίες γνωστός στην αστυνομία αφού ο οποίος είχε προσαχθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Αθήνα και τον Μάρτιο του 2019 για επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

  Ο συλληφθείς φέρεται να είναι μέλος της νεοναζιστικής ομάδας Propatria, «αδερφάκι» της Χρυσής Αυγής.

  PROPATRIA
  INSTAGRAM

  Στο blog που διαθέτουν στο internet τάχθηκαν υπέρ των νεοναζί που προκάλεσαν τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αναρτώντας φωτογραφίες και σχολιάζοντας μεταξύ άλλων στο αντικομμουνιστικό τους ντελίριο: «Η Νεολαία δείχνει τον δρόμο και η νεολαία είναι το μέλλον πόσο μάλλον η Εθνική νεολαία που αγαπάει και πολεμάει για την Ελλάδα».

  Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπασκάκης που έχει χαρτογραφήσει τις νεοναζιστικές, ακροδεξιές οργανώσεις στην Ελλάδα ανάμεσά τους και την Propatria:

  «Mια σκληρή ναζιστική οργάνωση, η οποία έχει ευθεία διασύνδεση με τη Χρυσή Αυγή και μέλη της φωτογραφίζονται με γνωστά στελέχη της μεγάλης μητρικής ναζιστικής οργάνωσης. Οι Propatria είναι από τις ομάδες που φροντίζουν να κινούνται αμιγώς στο σκοτάδι της παρανομίας και που προσπαθούν να καλύψουν το κενό των, αποσυρμένων λόγω της δίκης, Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής. Μέλη των ProPatria ήταν ανάμεσα στους ναζί που σήκωσαν το 2018 στο ΟΑΚΑ τη σημαία του «μαύρου ήλιου» (Schwarze Sonne), ενός από τα πιο σκοτεινά σύμβολα της ναζιστικής περιόδου».https://f118fa4331976a35f3c92d13f209f149.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  PROPATRIA INSTAGRAM

  Η φασιστική οργάνωση τα τελευταία χρόνια έχει εξαπολύσει πλήθος επιθέσεων κατά μελών αντιφασιστικών ομάδων, μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

  Τα μέλη της Propatria, αυτοπροσδιορίζονται ως ριζοσπάστες, εθνικιστές, φασίστες, εθνοσοσιαλιστές και λειτουργούν ως πολιτοφυλακή ενώ όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους διατηρούν σχέσεις εθνικιστικές οργανώσεις του εξωτερικού που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, όπως τους White Rex στη Ρωσία, τους Greifvogel Wear στη Γερμανία και το Pride France στη Γαλλία.

  Μέλη των ProPatria ήταν ανάμεσα στους νεοναζί που σήκωσαν το 2018 στο ΟΑΚΑ τη σημαία του «μαύρου ήλιου» (Schwarze Sonne), τα πιο σκοτεινά σύμβολα της ναζιστικής περιόδου.
   

  OAKA NEONAZI 2018
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ