Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε για τους ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας

  Ενα πρωτοφανές ντόμινο ερευνών έχει προκαλέσει η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενω διερευνάται για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της.

  Μετά τις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες, γιά το θρίλερ, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, διατάχτηκε έρευνα σε βάθος και εναντίον των δύο ιατροδικαστών, γιά τις εκθέσεις, που είχαν συντάξει μετά το θάνατο των παιδιών Ρούλας και Μάνου, που πέθαναν πρώτα, δηλαδή της Μαλένας, (ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα – Ιούλιος 2019) και της Ίριδας (ιατροδικαστής Τσόλια – Μάρτιος 2020), για διαπιστωθεί τι συνέβη.

  Την έρευνα παρήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, και θα την διενεργήσει, (όπως ορίζει ο νόμος 3772/2009 /άρθρο 6.), ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης.

  Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε πειθαρχική έρευνα, σε βάρος των δύο ιατροδικαστών, για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών, αλλά και έλεγχο της ορθότητας των αναφορών και των εκθέσεων.

  Η έρευνα, την οποία θα διενεργήσει ο κ. Καρακούκης, είναι ανεξάρτητη απο την ιατροδικαστική εξέταση, που έχει αναλάβει μαζί με τον συνάδελφο του, ιατροδικαστή κ. Καλογριά, για τις συνθήκες θανάτου των δυο μικρών κοριτσιών Μαλένας και Ιριδας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ