Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο πατέρας θα στηρίξει την κατηγορία κατά της Πισπιρίγκου – Τι αποκάλυψε εκείνη για τον Δασκαλάκη και όσα φοβάται

  Καθ’ οδόν προς την Αθήνα βρίσκεται το μεσημέρι της Παρασκευής ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αναμένεται να μεταβεί στην Εισαγγελία για να λάβει τη δικογραφία εις βάρος της συζύγου του, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

  Η σύλληψη και η δίωξη εις βάρος της 33χρονης μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα έχουν επιφέρει σοβαρό «ρήγμα» στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης τής είπε πως πρόκειται να στηρίξει την κατηγορία εις βάρος της. Αυτό υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, αναφέροντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης τής ξεκαθάρισε την πρόθεσή του, η οποία δεν είναι άλλη από το να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής εις βάρος της. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως ο 30χρονος πατέρας επιθυμεί διακαώς να διαχωρίσει τη θέση του από την 33χρονη κατηγορουμένη, γνωρίζοντας προφανώς πως τα στοιχεία εις βάρος της είναι συντριπτικά.

  Αυτό, ωστόσο, που δεν μπορεί να είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα καταφέρει να βγει «αλώβητος» από την υπόθεση αυτή, με δεδομένο πως οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή και άλλων προσώπων τόσο στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας όσο και των υπόλοιπων δύο κοριτσιών της οικογένειας. Τόσο ο τρόπος με τον οποίο φέρεται ότι προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους, στην Πάτρα, εξακολουθούν να είναι αντικείμενο της έρευνας.

  Όλα δείχνουν πως μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, με τον νεοδιορισθέντα δικηγόρο της Κωνσταντίνο Ζάρβα, οι πιέσεις προς την κατηγορουμένη συνεχώς θα ενισχύονται, με επίκεντρο το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της. Δηλαδή σύζυγος, αδελφή και μητέρα. Σε πρώτη φάση, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε η Αστυνομία τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως απέδωσε, αφού αποφάσισε να στηρίξει την κατηγορία κατά της γυναίκας του. Μένει να καταγραφεί η αντίδραση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και της μητέρας, οι οποίες θεωρούνται άνθρωποι-κλειδιά που μπορούν να πιέσουν την κατηγορούμενη να ομολογήσει κατά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗzougla.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ