Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Ο Μητσοτάκης «τα άκουσε» αμήχανος στη Λάρισα και… έφυγε με ελικόπτερο (vid)

  Εκτός από την απρόοπτη συνάντηση με τον «Ντάλτον» καβάλα στο άλογο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και μια πολύ ενδιαφέρουσα απρόοπτη συνάντηση σε καφενείο της περιοχής με έναν συνταξιούχο.

  Μόνο που η συνάντηση αυτή και ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον συνταξιούχο δεν προβλήθηκε από τα φίλα στην κυβέρνηση ΜΜΕ, καθώς ο συνταξιούχος με ευγένεια τα έψαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Όπως αναφέρει το Newspost που ανέβασε και το σχετικό βίντεο, ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό που έπινε τον καφέ του και του είπε: 

  «Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε τον πρωθυπουργό με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «θα πάρεις αναδρομικά». 
  Όταν ο συνταξιούχος συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και να λέει τα παράπονά του, ο πρωθυπουργός εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να κάνει χιούμορ αλλά όχι με επιτυχία: «Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα».

  Στη συνέχεια ήπιε μια τελευταία γουλιά καφέ και έφυγε με στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιστρέψει στο Μαξίμου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ