Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο Μητσοτάκης «τα άκουσε» αμήχανος στη Λάρισα και… έφυγε με ελικόπτερο (vid)

  Εκτός από την απρόοπτη συνάντηση με τον «Ντάλτον» καβάλα στο άλογο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και μια πολύ ενδιαφέρουσα απρόοπτη συνάντηση σε καφενείο της περιοχής με έναν συνταξιούχο.

  Μόνο που η συνάντηση αυτή και ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον συνταξιούχο δεν προβλήθηκε από τα φίλα στην κυβέρνηση ΜΜΕ, καθώς ο συνταξιούχος με ευγένεια τα έψαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Όπως αναφέρει το Newspost που ανέβασε και το σχετικό βίντεο, ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό που έπινε τον καφέ του και του είπε: 

  «Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε τον πρωθυπουργό με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «θα πάρεις αναδρομικά». 
  Όταν ο συνταξιούχος συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και να λέει τα παράπονά του, ο πρωθυπουργός εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να κάνει χιούμορ αλλά όχι με επιτυχία: «Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα».

  Στη συνέχεια ήπιε μια τελευταία γουλιά καφέ και έφυγε με στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιστρέψει στο Μαξίμου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ