Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Οργή: Ο Μητσοτάκης κρύφτηκε στο πολυτελές τζιπ για να γλιτώσει από το εξαγριωμένο πλήθος (vids)

  Τη λαϊκή οργή και τα αποτελέσματα των πολιτικών του «γεύτηκε» στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ομάδα πολιτών να του επιτίθεται με άγριες διαθέσεις.

  Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών Χρύσανθου εκ Τραπεζούντος για την γενοκτονία των Ποντίων.

  Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Καλαμαρίας όπου συνέβη και το επεισόδιο.

  Κατά την αποχώρηση του ετερόκλητη ομάδα πολιτών αιφνιδίασε τόσο τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και τη φρουρά του και πλησίασαν διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει φέρει στην Ελλάδα και τον «τυφώνα» που έρχεται στα εργασιακά.

  Η ασφάλεια του, βλέποντας πως δεν μπορεί να τους συγκρατήσει, τον φυγάδεψε άρον-άρον στο υπερπολυτελές τζιπ του.

  Χαρακτηριστικές είναι οι φωνές των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού που φώναζαν «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ» στον οδηγό του «πρωθυπουργικού» αυτοκινήτου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ