Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι χάρτες λένε τη μοναδική αλήθεια: Η υπερεπέκταση του ΝΑΤΟ απειλή για την παγκόσμια ειρήνη (pic)

  Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του iskra.gr:

  Η υπερεπέκταση του ΝΑΤΟ από το 1998 έως σήμερα, όπως αποτυπώνεται στους χάρτες που μας έστειλε ο Νίκος Γεωργακάκης, αποβλέπει στο να αποκόψει και να απομονώσει την Μόσχα από την Ευρώπη, με στόχο την κατάλληλη στιγμή να αποδυναμώσει τη Ρωσία  εσωτερικά και τελικά, αν η Δύση μπορέσει, να την οδηγήσει σε αποσύνθεση.

  Αυτά τα κοσμοκρατορικά σχέδια των ΗΠΑ αποτελούν ένα κακόγουστο όνειρο θερινής νυκτός. Η Ουκρανία θα γίνει ο “τάφος” αυτών των σχεδιασμών για ένα νέο “σιδηρούν παραπέτασμα”.

  Η Ευρώπη χρειάζεται έναν άλλον προσανατολισμό. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) απέτυχε και δεν πρόκειται να επιβιώσει, πολύ περισσότερο κάτω από μια νέα αμερικανική “κατοχή”.

  Το μέλλον ανήκει σε μια νέα Ευρώπη των ανεξάρτητων και ελεύθερων δημοκρατικών χωρών, που θα συνεργάζονται ισότιμα, χωρίς ηγεμόνες και επικυρίαρχους, στη βάση της συνανάπτυξης και σε ένα πλαίσιο ειρήνηςφιλίας και κατοχυρωμένης αμοιβαίας ασφάλειας.

  Ν.Ζ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ