Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Οι εξελίξεις θα είναι σαν ντόμινο: Κραυγή αγωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας, πιθανά οριζόντια μέτρα

  Με δραματικό τόνο περιέγραψε όσα συμβαίνουν στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη ο διευθυντής της Νίκος Καπραβέλος που από τα τέλη Αυγούστου δεν έχει ελεύθερο κρεβάτι.

  «Από τέλη Αυγούστου στη ΜΕΘ ένας βγαίνει, άλλος μπαίνει» είπε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο Open το πρωί της Δευτέρας, με τον ίδιο να εύχεται να μην ζήσει η Θεσσαλονίκη ξανά τα όσα τραγικά συνέβησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

  «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας» συμπλήρωσε και τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα το εμβολιαστικό πρόγραμμα αν και όπως είπε υπάρχει μεγάλη αντίσταση από τους αντιεμβολιαστές που ασπάζονται αντιεπιστημονικές απόψεις τις οποίες χαρακτήρισε «ανοησίες».

  Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο έχουν φτάσει απειλητικές επιστολές προς τους γιατρούς στις οποίες μεταξύ άλλων φανατικοί αντιεμβολιαστές γράφουν ότι οι γιατροί «θα καταστρέψουν τους Έλληνες με το εμβόλιο!»

  «Οι εξελίξεις θα είναι σαν ντόμινο. Αν δεν αυξήσουμε τους εμβολιασμούς δεν θα μπορούμε σαν σύστημα υγείας να καλύψουμε τις ανάγκες» είπε ο ίδιος και δεν απέκλεισε ακόμη και οριζόντια μέτρα αν η κατάσταση επιδεινωθεί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ